П`ятниця, 03.05.2024, 11:42
Вітаю Вас Гість | RSS
Вхід на сайт
Пошук
Меню сайту


Номінація «Арт – дизайн, фотоколаж»

ІІІ місце

Телих Анастасія Станіславівна, Криворізька гімназія №127, 10 клас, вчитель математики та інформатики Шпітко Вікторія Володимирівна

Палаш Дарина Юріївна, Криворізька гімназія №127, 11 клас, вчитель математики та інформатики Шпітко Вікторія Володимирівна

Переглядів: 433 | Додав: Адмін | Дата: 23.04.2018

17 квітня 2018 року в КНТМ ліцеї №81 журі  міського конкурсу комп'ютерної графіки та анімації "Аніграфьонок 2018" визначило переможців. Конкурс проводиться цього року у п'яти номінаціях в чотирьох вікових категоріях.

Підготували переможців конкурсу  вчителі інформатики:

  1. Шпітко Вікторія Володимирівна, КГ№127 - 2 учня
  2. Кондрашова Олександра Володимирівна, КГ №127 - 2 учня

Вітаємо переможців!

Номінація «Графіка»

  1. Телих Анастасія – учениця КГ №127, 10 кл – ІІ м.
  2. Палаш Дарина – учениця КГ №127, 11 кл – ІІ м.

Номінація «Малюнок»

  1. Горностаева Валерія – учениця КГ №127, 7 кл – ІІІ м.
  2. Антоненко Дар'я – учениця КГ №127, 7 кл – ІІІ м.

... Читати далі »

Переглядів: 398 | Додав: Адмін | Дата: 17.04.2018

Дев'ятикласники познайомилися з HTML&CSS завдяки волонтерській програмі Всесвітньої безкоштовної мережі  CodeClubWorld.

Ними було пройдено Курс 1. І от ми почали Курс 2. Першим проектом стало "Будуємо робота". Було весело спостерігати над дивовижними роботами, які учні самостійно створювати за допомогою сайту Trinket/

І ось, що вийшло.

   ... Читати далі »

Переглядів: 396 | Додав: Адмін | Дата: 06.04.2018

4 квітня 2018 року в Криворізькій гімназії №127 була проведена перевірка робіт, заявлених на районний етап конкурсу комп'ютерної графіки та анімації «Аніграфьонок-2018» .

Конкурс проводиться за 5 номінаціями: «Конструктор», «Графіка», «Малюнок», «Реклама», «Анімація», а також роботи розглядаються у чотирьох вікових категоріях: 1-4 класи; 5-7 класи; 8-9 класи; 10-11 класи.

Цього року у конкурсі прийняли участь 5 учнів Криворізької гімназії №127.

Підготували учасників конкурсу  вчителі інформатики: Шпітко Вікторія Володимирівна, Кондрашова Олександра Володимирівна.

Вітаємо учасників та переможців!

Номінація «Анімація»

  1. Колесніков Руслан –  учень КГ №127, 5 кл.

Номінація «Графіка»

... Читати далі »
Переглядів: 398 | Додав: Адмін | Дата: 05.04.2018

Вітаємо переможця обласної інтернет–олімпіади з офісного програмування 2018!

ІІІ місце посів учень 11 класу Криворізької гімназії №127 - Сопрун Владислав Станіславович

Переглядів: 393 | Додав: Адмін | Дата: 22.03.2018

День комп’ютерникаДля пересічного обивателя, коли зачіпається тема роду занять його колег або знайомих, в поняття «комп’ютерник» може вкладатися все, що завгодно, лише б це хоч якось асоціювалося з комп’ютерною технікою. І в цьому є певний сенс ...

Обчислювальна техніка, вельми корисні пристрої, перші прототипи яких відомі людству ще з незапам’ятних часів. Наприклад, у Давньому Вавилоні, ще 3 тис. років до нашої ери, були винайдені пристрої для полегшення підрахунків. Це була своєрідна лічильна дошка, яка застосовувалася для полегшення численних арифметичних обчислень.

Сучасний світ ступив куди далі, ніж наші давні родичі, розвиваючи механічні програмовані пристрої та обчислювальні машини, а з розв ... Читати далі »

Переглядів: 403 | Додав: Адмін | Дата: 15.02.2018

Ця міжнародна календарна подія виникла за сприянням організації Insafe починаючи з 2004 року. Воно відзначається щорічно у другий день другого тижня лютого.

Метою Дня безпеки в Інтернеті є поширення знань про безпечне, відповідальне і позитивне використання цифрових технологій для дітей та молоді.

У всьому світі, День безпеки в Інтернеті відзначається в більш ніж ста країнах і координується об’єднаної мережею Insafe/INHOPE, за підтримки Європейської комісії, а також 31-им національним центром забезпечення безпеки в Інтернеті по всій Європі.

Ця подія дозволяє зробити акцент на позитивному використанні технологій і вивчити роль, яку ми всі граємо в цілях сприяння створенню кращого і більш безпечної онлайн-спільноти. Воно служить закликом для молодих людей, батьків, вихователів, вчителів, соціальних працівників, співробітників правоохоронних органів, п ... Читати далі »

Переглядів: 390 | Додав: Адмін | Дата: 06.02.2018

Змагання МОРСЬКИЙ БІЙ «БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ» для дев’ятикласників напередодні Дня безпечного Інтернету дозволила поглибити та закріпити розуміння учнями небезпек, що чекають на кожного, хто мандрує мережею Інтернет; сформувати вміння можливими способами забезпечити безпечну роботу; сформувати вміння аналізувати інформацію, помічати закономірності та, використовуючи різні засоби захисту, забезпечити безпечну роботу з комп’ютером та мережею Інтернет.

Гра вимагала бути уважним, спостережливим, критично мислити

Учні пригадали значення Інтернет-термінів, а коли виникали труднощі, то пропонували свої цікаві синоніми. Час промайнув весело та непомітно. Відкриті «кораблі» дали змогу прочитати закодоване слово «провайдер». І хоча кількість балів команд трохи відрізнялася, одноголосно вирішили, що переможених немає. Бо всі збагатилися багажем Інтернет-термінів та запам’ятали їх.

... Читати далі »

Переглядів: 405 | Додав: Адмін | Дата: 05.02.2018

Учні 5-х класів – знавці правил безпечної поведінки в Інтернеті! Вони добре знають, що не можна відкривати та відповідати на підозрілі повідомлення, не можна надавати особисту інформацію в мережі, а також дотримуються таких правил:

  1. Завжди запитуйте батьків, педагогів про незнайомі речі в Інтернеті.
  2. Не  зустрічайтесь  без  батьків  з  людьми,  з  якими  познайомились  в Інтернеті.
  3. В  Інтернеті  багато  людей  розповідають  про  себе  неправду,  і  ви можете потрапити в дуже складну та неприємну ситуацію.
  4. Спілкуючись  в  Інтернеті,  будьте  толерантні  з  іншими.  Не  пишіть грубих  слів.
  5. Не  цікавтеся  сайтами,  які  несуть  розповсюдження  агресивної інформації.
  6. Якщо  вам  надходять  листи  з  неприємним,  ображаючим ... Читати далі »
Переглядів: 417 | Додав: Адмін | Дата: 05.02.2018

  Напередодні Дня безпечного Інтернету 5 лютого 2018 року учні гімназії №127 активно обговорювали небезпеки всесвітньої мережі та як їх уникнути.

Учні 10-11-х класів провели «Знайомство», називаючи своє справжнє ім’я та нікнейм, яким користуються, та  обговорили переваги та недоліки нікнеймів в мережі. Методом «мозкового штурму» учасники створили перелік діяльності, яку вони здійснюють перебуваючи онлайн в Інтернеті та визначили найбільш популярну, якій вони присвячують найбільшу кількість часу. Діяльності були занесені на публічну дошку в сервісі Padlet. Засобами Power Point були розроблені портрети сучасного Інтернет-користувача, визначено доцільність діяльності молодих людей в мережі Інтернет, розглянуто можли ... Читати далі »

Переглядів: 401 | Додав: Адмін | Дата: 05.02.2018

« 1 2 3 4 5 6 ... 16 17 »