Середа, 17.04.2024, 01:18
Вітаю Вас Гість | RSS
Вхід на сайт
Пошук
Меню сайту


20:47
Святкуємо День безпеки в Інтернеті

Ця міжнародна календарна подія виникла за сприянням організації Insafe починаючи з 2004 року. Воно відзначається щорічно у другий день другого тижня лютого.

Метою Дня безпеки в Інтернеті є поширення знань про безпечне, відповідальне і позитивне використання цифрових технологій для дітей та молоді.

У всьому світі, День безпеки в Інтернеті відзначається в більш ніж ста країнах і координується об’єднаної мережею Insafe/INHOPE, за підтримки Європейської комісії, а також 31-им національним центром забезпечення безпеки в Інтернеті по всій Європі.

Ця подія дозволяє зробити акцент на позитивному використанні технологій і вивчити роль, яку ми всі граємо в цілях сприяння створенню кращого і більш безпечної онлайн-спільноти. Воно служить закликом для молодих людей, батьків, вихователів, вчителів, соціальних працівників, співробітників правоохоронних органів, підприємств, політиків і широких верств суспільства, щоб об’єднатися з метою сприяння та створення найбільш позитивного і кращого інтернету.

В 2018 році День безпеки в Інтернеті припадає на 6 лютого.

Учням гімназії №127 в цей день було запропоновано квест по збору Інтернет-фактів. По школі були заховані 12 QR-кодів, які слід було прочитати та записати на аркуш знайдені факти. Самими проворними виявилися учні 9-Б класу. Лише трохи від них відстали учні 5-А та 5-В класів. Учні отримали задоволення та солодкі нагороди.

      

Пропонуємо і Вам долучитися до цікавих Інтернет-термінів.

       

       

Переглядів: 389 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0