П`ятниця, 19.04.2024, 21:30
Вітаю Вас Гість | RSS
Вхід на сайт
Пошук
Меню сайту


16:22
Участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції «Єдиний інформаційний простір: стратегії інноваційного розвитку освітньої галузі»

16 жовтня 2014 року на базі Дніпропетровського інституту післядипломної педагогічної освіти (м. Дніпропетровськ, вул. Свердлова, 70) відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція "Єдиний інформаційний простір: стратегії інноваційного розвитку освітньої галузі". 
Серед учасників була Шпітко Вікторія Володимирівна, вчитель математики та інформатики Криворізької гімназії №127, регіональний тренер програми "Intel. Навчання для майбутнього", з доповіддю "Мотиваційний компонент діяльності вчителів за програмою "Intel. Навчання для майбутнього". 
Конференція пройшла за підтримки: 

  •  Міністерства освіти і науки України, 
  •  Інституту інноваційних технологій і змісту освіти, 
  •  Університету менеджменту освіти Національної академії педагогічних наук України, 
  •  Дирекції освітніх програм корпорації Intel.


Вона мала на меті об’єднання інтелектуальних зусиль представників науки, освіти, влади у концептуалізації стратегічних напрямків розвитку єдиного інформаційного простору соціальних систем, спрямованих на пізнання, освіту та самореалізацію особистості; розробку стратегії інноваційного розвитку освітньої галузі в інформаційному, мережевому суспільстві та формування міждисциплінарного понятійного апарату аналізу інформаційно-комунікативних процесів, мереж та технологій у сучасних соціальних системах. 
У конференції взяли участь науковці, освітяни, державні службовці, експерти, а також керівники методичних служб області та директори експериментальних закладів. Загальна кількість учасників – 200. 

Переглядів: 593 | Додав: Адмін | Рейтинг: 5.0/1