П`ятниця, 29.03.2024, 11:01
Вітаю Вас Гість | RSS
Вхід на сайт
Пошук
Меню сайту


21:30
Шпітко В.В. призер конкурсу «Кращій дистанційний курс»

 Учитель математики та інформатики Криворізької гімназії №127 Шпітко Вікторія Володимирівна виборола І місце в обласному конкурсі «Кращій дистанційний курс».

За результатами оцінки робіт компетентне журі обрало 20 переможців, з яких 3 призери. Серед переможців учителі міст Кривий Ріг, Дніпро та Кам’янське.

27 вересня 2016 року в обласному інституті післядипломної педагогічної освіти м. Дніпро була проведена семінар-нарада з питань організації дистанційного навчання у ЗНЗ, на якій також нагородили переможців обласного конкурсу «Кращій дистанційний курс».

Конкурс проходив у травні-червні 2016 року з метою розвитку інформаційно-освітнього простору області, удосконалення контенту платформи дистанційного навчання науково-педагогічного проекту «Обласна електронна школа «Школа, відкрита для всіх» та вивчення і розповсюдження кращого педагогічного досвіду створення відкритих освітніх ресурсів.

На обласний етап конкурсу було подано 51 роботу. Так як в положенні зазначались предмети природничо-математичного циклу, то розподіл робіт наступний: математика -12, фізика – 9, хімія – 4, біологія – 5, географія – 6, інформатика – 15. Для створення дистанційних курсів учасники обирали такі платформи: Класна оцінка – 29 робіт, Google – 13, Eliademy – 4, Moodle – 2, Stepic – 1, Ucoz – 1, VK – 1.

Кращі дистанційні курси для учнів 5-9 класів загальноосвітніх навчальних закладів будуть розміщені на сайті обласного науково-педагогічного проекту «Обласна електронна школа «Школа, відкрита для всіх», а досвід переможців буде презентовано під час обласного семінару-практикуму «Кращий досвід впровадження проекту «Школа, відкрита для всіх» у навчальних закладах області» восени 2016 року на базі ДОІППО. 

  

Переглядів: 519 | Додав: Адмін | Рейтинг: 5.0/1