П`ятниця, 26.04.2024, 13:54
Вітаю Вас Гість | RSS
Вхід на сайт
Пошук
Меню сайту


19:39
Семінар-практикум «Дистанційне навчання – технологія відкритої освіти»

24 листопада Криворізька гімназія №127 гостинно запросила вчителів інформатики міста Кривий Ріг на семінар-практикум «Дистанційне навчання – технологія відкритої освіти». 

Гостей зустрічали учні гімназії флешмобом та віршем. Директор Воробйова А.А. щиро запросила колег до плідної співпраці на семінарі та висловила впевненість, що час промайне непомітно.

Учасників семінару привітала методист КЗ «Інноваційно-методичний центр» Бойко Г.П. та наголосила на актуальності питання дистанційного навчання.
Під час теоретичного модуля відбулося скайп-спілкування з Дудніком В.С., завідувачем науково-дослідного відділу інформаційних технологій та дистанційного навчання КВНЗ «ДОІППО». Володимир Сергійович познайомив із проведенням дистанційного навчання в загальноосвітніх закладах Дніпропетровщини, відповів на численні запитання присутніх. 
Під час практичного модуля розглядалися питання: 
- застосування хмарних освітніх технологій в дистанційному навчанні (Кондрашова О.В., вчитель інформатики КГ №127); 
- створення дистанційних навчальних курсів на платформі Stepik» (Шпітко В.В., вчитель КГ №127, переможець обласного конкурсу «Кращий дистанційний курс»); 
- створення електронного посібника за допомогою «Turbo Site» (Михайляк Т.І., Насоненко Н.Є., вчителі початкових класів КГ №127); 
- створення дистанційного курсу на платформі «Класна оцінка» (Гладкий В.Ю., призер обласного конкурсу «Кращий дистанційний курс», учитель інформатики КЗШ №19); 
- «Міксіке» - освітнє онлайн середовище для впровадження та розвитку онлайнового навчання (Соколенко О.А., учитель початкових класів) 
Під час підведення підсумків лунали слова вдячності за цікаву та корисну інформацію, яку обговорювали під час семінару.

Від себе хочу подякувати всіх колег, хто завітав до нас у гості. Та побажати легкого освоєння технологій створення дистанційних курсів!

Переглянути всі фото.

                                 

 

Переглядів: 600 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0