Четвер, 18.04.2024, 05:50
Вітаю Вас Гість | RSS
Вхід на сайт
Пошук
Меню сайту


17:17
Нагородження знавців інформаційних технологій у м. Дніпро

 Протягом цього навчального року в області пройшло 7 конкурсів для починаючих програмістів, дизайнерів і відеомонтажерів. Майже сотня найкращих з них були відзначені на спеціальній підсумковій конференції. 

Створити відео, презентацію, графічний малюнок або й навіть сайт не проблема для школярів та вихованців училищ Дніпропетровщини. Найкращі знавці інформаційних технологій отримали грамоти, медалі, кубки та призи за перемогу в обласних конкурсах. Участь у змаганнях взяли майже 2 тисячі дітей з Дніпропетровська, Дніпродзержинська, Нікополя, Кривого Рогу, Павлограду та інших міст і районів області.

На підсумковій конференції Обласного центру технічної творчості загалом нагородили 96 юних знавців інформаційних технологій та 76 вчителів, що  підготували дітей.

Грамотою нагороджений Акун Артем, учень 10 класу КГ №127, який посів І місце в обласній інтернет-олімпіаді з офісного програмування. А також грамотою нагороджена Шпітко Вікторія Володимирівна, вчитель інформатики КГ №127, за якісну підготовку призера обласної інтернет-олімпіади з офісного програмування.

   

Переглядів: 387 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0