Середа, 24.04.2024, 20:00
Вітаю Вас Гість | RSS
Вхід на сайт
Пошук
Меню сайту


20:54
Міський етап конкурсу «Учитель року-2017»

Першого грудня 2016 року на базі КЗШ№123 відбувся міський етап конкурсу «Учитель року-2017» у номінації «Інформатика». Двадцять сім учителів інформатики з усіх районів міста представили на конкурс власний сайт чи блог, одинадцять з них були допущені до виконання контрольної роботи, по результатам якої лише п'ятеро презентували свої методи та прийоми викладання на відкритих уроках. 

Від Інгулецького району брала участь у конкурсі вчитель математики та інформатики Криворізької гімназії №127 Шпітко Вікторія Володимирівна.

Урок у 8 класі за темою «Створення об’єктно-орієнтованої програми, що відображає вікно повідомлення» був надзвичайно насиченим і цікавим. Атмосфера творчої співпраці панувала протягом усього заняття, восьмикласники активно долучилися до роботи, із задоволенням виконували запропоновані завдання. Журі конкурсу відзначило різноплановий підхід учителя до висвітлення теми та виконання практичної роботи. 

За результатами конкурсу Вікторія Володимирівна посіла ІІ місце із розривом у 4 бали з першим місцем, але виборола право взяти участь в обласному етапі конкурсу.

   
   
  
Переглядів: 452 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0