П`ятниця, 19.04.2024, 14:15
Вітаю Вас Гість | RSS
Вхід на сайт
Пошук
Меню сайту


19:53
Конкурс-захист науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАНУ відділення комп’ютерних наук

13-15 лютого 2015 року проводився ІІ (обласний) етап всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів малої академії наук України відділення комп’ютерних наук, на якому був перебував учень 8 класу Пустогар Євгеній.

В перший день учасники виконували контрольні роботи, до того ж Євгену потрібно було виконати завдання за 9-й клас.

Другого дня відбувався урочистий захід відкриття конкурсу-захисту, який проходив у Національному гірничому університеті, з вітальним словом до учасників та гостей Конкурсу звернулися:

  • директор комунального позашкільного навчального закладу «Мала академія наук учнівської молоді» Дніпропетровської обласної ради» Наталія Василівна Тягло; вона побажала всім присутнім перемоги та нових звершень на ниві науки;
  • ректор навчального закладу, академік Національної академії наук України, професор Геннадій Григорович Півняк; він побажав присутнім досягти найвищих наукових вершин, бути гідними громадянами своєї держави та запросив манівців навчатися у стінах цього величного навчального закладу.
  • На захисті наукової роботи Євгеній гідно її представив, впевнено відповідав на запитання членів журі та учнів-конкурсантів.

Високоповажні члени журі зазначили, що порівняно з минулим роком роботи стали набагато цікавіші і ґрунтовніші.

Третього дня було проведено церемонію нагородження, на якій Євгеній отримав диплом учасника. І як сказала Наталія Василівна Тягло: «Присутні тут учні – вже переможці!»

Переглядів: 1373 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0