Вівторок, 07.05.2024, 05:10
Вітаю Вас Гість | RSS
Вхід на сайт
Пошук
Меню сайту


16:20
Інформаційне та методичне забезпечення уроків інформації в 11-х класах

Лист від Ярослава Глинського

Шановні вчителі інформатики м. Кривий Ріг!

Запрошую Вас ознайомитися з моїм навчальним посібником для 11 класу "Інформатика. Основи алгоритмізації і програмування", який відображає сучасний погляд на викладання розділу ОАП академічного рівня, інформ.-технол. профілю і курсів за вибором "Основи алгоритмізації та програмування" і "Основи візуального програмування". Книжку запитуйте в книжкових магазинах ("Дар"), чи замовляйте у Львові (див. прайс удодатку чи на сайті hlynsky.lviv.ua).
Два перші параграфи і зміст є на сайті.
Якщо Ви працюєте на рівні стандарту, то прошу рекомендувати цю та інші книжки учням для самостійного ознайомлення, для гурткового чи факультативного навчання, адже серед них є багато таких, які підуть навчатися в технічні вузи, де вивчають програмування в базовому курсі інформатики. Інформатика рівня стандарту без розділу "Основи алгоритмізації та програмування" - це неповноцінний предмет.
Багато вчителів незнайомі з сучасним візуальним програмуванням. Тому даю посилання на відеоурок "Мій перший проект" у середовищі візуального програмування (тут VBA, але може бути і Delphi): http://ifolder.ru/25727948 , який варто продемонструвати учням в 11 класі.
Вам і Вашим учням можуть бути корисні мої підручники для 9 і 10 класів, якщо учні не мають безкоштовних або, якщо наявні не задовольняють Вас і Ваших учнів - деякі з нових підручників варто покласти на полицю, як це було в попередні роки. 
Протягом двох тижнів триватиме розпродаж моїх книжок по особливо низьких цінах (див. прайс). Скористайтесь цим.
Пам'ятайте! Хороша навчальна книга - це Ваше знаряддя праці, яке замінить лопату на екскаватор.
Мої книжки мають грифи "Рекомендовано МОНУ" чи "Схвалено" і Ви можете на них опиратися в календарних планах (календарне планування стандартне і відповідає програмам навчання, див., зокрема, сайт hlynsky.lviv.ua).
Приймайте участь або хоча би спостерігайте за дискусіями, які точаться на форумі інформатиків України http://informatic.org.ua/forum.

З повагою, Ярослав Глинський

Переглядів: 928 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0