П`ятниця, 26.04.2024, 20:33
Вітаю Вас Гість | RSS
Вхід на сайт
Пошук
Меню сайту


Чи знаєте ви, що окуляри віртуальної реальності відкривають світ по-новому? За їх допомогою можна розважатися: дивитися мультфільми, грати в ігри, побувати у парку з шаленими атракціонами. А можна й навчатися: мандрувати світом, зазирати у занадто малі об’єкти, переноситися у віддалені куточки Всесвіту. Встанови свій смартфон у VR-окуляри, одягай і ти володар світу! Саме під час Тижня комп’ютерних технологій із цим інноваційним пристроєм познайомилися учні Криворізької гімназії №127.

Переглядів: 398 | Додав: Адмін | Дата: 14.09.2018

Триває Тиждень комп’ютерних технологій. Продовжуємо дивувати учасників освітнього процесу Криворізької гімназії №127 можливостями доповненої реальності. Цього тижня вони знайомились зі штрих та QR-кодами. Дізнавались про їх спільні та відмінні риси. А також самостійно сканували QR-коди та відгадували загадки, переглядали інформацію про комп’ютерні технології сучасності та майбутнього.

Переглядів: 397 | Додав: Адмін | Дата: 14.09.2018

ТРИВИМІРНІ ЗОБРАЖЕННЯ - ЦЕ ВЖЕ РЕАЛЬНІСТЬ!
Заняття «Комп’ютерні технології: 3D живий альбом» у КГ №127 стало несподіванкою для п'ятикласників і шестикласників. Наш незамінний друг - смартфон знову здивував своїми можливостями.
Учителі інформатики Вікторія Шпітко та Світлана Ігнатченко запропонували дітям розфарбувати в групах спеціальні розмальовки (від glowberry). Для того, щоб побачити анімовані об’ємні ілюстрації, допомогли їм завантажити на смартфони додаток 3DArtist. І сталося диво! Подивишся на сторінку з малюнком через камеру смартфона або планшета - і вони «оживають», стають не тільки об’ємними, а й з’являються додаткові зображення та анімація. Ефекти фантастичні!

Переглядів: 394 | Додав: Адмін | Дата: 14.09.2018