Субота, 20.04.2024, 13:10
Вітаю Вас Гість | RSS
Вхід на сайт
Пошук
Меню сайту


Змагання МОРСЬКИЙ БІЙ «БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ» для дев’ятикласників напередодні Дня безпечного Інтернету дозволила поглибити та закріпити розуміння учнями небезпек, що чекають на кожного, хто мандрує мережею Інтернет; сформувати вміння можливими способами забезпечити безпечну роботу; сформувати вміння аналізувати інформацію, помічати закономірності та, використовуючи різні засоби захисту, забезпечити безпечну роботу з комп’ютером та мережею Інтернет.

Гра вимагала бути уважним, спостережливим, критично мислити

Учні пригадали значення Інтернет-термінів, а коли виникали труднощі, то пропонували свої цікаві синоніми. Час промайнув весело та непомітно. Відкриті «кораблі» дали змогу прочитати закодоване слово «провайдер». І хоча кількість балів команд трохи відрізнялася, одноголосно вирішили, що переможених немає. Бо всі збагатилися багажем Інтернет-термінів та запам’ятали їх.

... Читати далі »

Переглядів: 403 | Додав: Адмін | Дата: 05.02.2018

Учні 5-х класів – знавці правил безпечної поведінки в Інтернеті! Вони добре знають, що не можна відкривати та відповідати на підозрілі повідомлення, не можна надавати особисту інформацію в мережі, а також дотримуються таких правил:

  1. Завжди запитуйте батьків, педагогів про незнайомі речі в Інтернеті.
  2. Не  зустрічайтесь  без  батьків  з  людьми,  з  якими  познайомились  в Інтернеті.
  3. В  Інтернеті  багато  людей  розповідають  про  себе  неправду,  і  ви можете потрапити в дуже складну та неприємну ситуацію.
  4. Спілкуючись  в  Інтернеті,  будьте  толерантні  з  іншими.  Не  пишіть грубих  слів.
  5. Не  цікавтеся  сайтами,  які  несуть  розповсюдження  агресивної інформації.
  6. Якщо  вам  надходять  листи  з  неприємним,  ображаючим ... Читати далі »
Переглядів: 417 | Додав: Адмін | Дата: 05.02.2018

  Напередодні Дня безпечного Інтернету 5 лютого 2018 року учні гімназії №127 активно обговорювали небезпеки всесвітньої мережі та як їх уникнути.

Учні 10-11-х класів провели «Знайомство», називаючи своє справжнє ім’я та нікнейм, яким користуються, та  обговорили переваги та недоліки нікнеймів в мережі. Методом «мозкового штурму» учасники створили перелік діяльності, яку вони здійснюють перебуваючи онлайн в Інтернеті та визначили найбільш популярну, якій вони присвячують найбільшу кількість часу. Діяльності були занесені на публічну дошку в сервісі Padlet. Засобами Power Point були розроблені портрети сучасного Інтернет-користувача, визначено доцільність діяльності молодих людей в мережі Інтернет, розглянуто можли ... Читати далі »

Переглядів: 400 | Додав: Адмін | Дата: 05.02.2018